Over SuperfreezHi!


Van harte welkom op Superfreez.nl! Ontzettend leuk dat je een kijkje op mijn site neemt. Ik zal mij eerst even voorstellen:

farizah

Ik ben Farizah Kallan, 27 jaar. Ik kom uit Almere, maar woon sinds kort in Amsterdam. Voordat ik met deze blog begon, studeerde ik Criminologie. Ik ben inmiddels afgestudeerd (MSc) en werkzaam bij Sanquin Bloedvoorziening.

 

Daarnaast HOUD ik van eten. Ik ben sinds een aantal jaar al erg geïnteresseerd in voeding en de invloed van eten op het lichaam. Na een hele poos het gevoel gehad te hebben dat mijn lichaam uit balans is, heb ik besloten om mijn manier van eten – en daarbij ook mijn levensstijl – om te gooien (lees er hier meer over). Op mijn blog zal ik daarom schrijven over hoe ik het ervaar om de switch te maken naar gezond eten en leven. Halverwege 2013 ben ik begonnen met clean eten en de afgelopen maanden ben ik erachter gekomen dat het eten van dierlijke producten mij steeds meer gaat tegenstaan. Nu wil ik graag mijn ervaringen met je delen! Dit zal ik doen door minimaal 1 artikel per week te posten op superfreez.nl. De artikelen zullen op woensdag online komen. Wat je kunt verwachten in de artikelen zijn:

- Tips en tricks
- Recepten
- Informatie over voeding

Ik zal af en toe ook een uitstapje maken en artikelen plaatsen die in de categorie lifestyle en milieu passen. Ik heb namelijk gemerkt dat wanneer je bewuster wordt van eten, je over het algemeen bewuster wordt van het leven! Naast het vaste artikel kan er in het weekeind ook een extra artikel verschijnen.  Houd Superfreez.nl dus zeker in de gaten om geen artikelen te missen!

Of je er nou lekker voor gaat zitten met een kopje thee of even een kijkje neemt wanneer je onderweg bent, ik wens je veel plezier toe! Schroom vooral niet om reacties achter te laten of vragen te stellen in de comments :-D

Tot snel!

p.s. Volg mij via Instagram voor nog meer lekkere gerechten. Mijn gebruikersnaam is: superfreez. 

In 2014 heb ik samen met mijn vriend, Kevin Ramnandanlal, het bedrijf Green Quisine opgezet. Superfreez en Green Quisine werken nauw samen, daarom kun je op de Facebook pagina van Green Quisine de updates van Superfreez en Green Quisine verwachten.

Like Green Quisine op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe posts van superfreez.nl en vergeet vooral niet om een kijkje te nemen op www.greenquisine.nl!

4 Comments

 1. Saskia
  sep 13, 2013 @ 13:19 pm

  Alvast heel veel plezier met je blog!

  Reply

  • admin
   sep 15, 2013 @ 10:55 am

   Dank je wel Saskia!

   Reply

 2. Soraya
  apr 11, 2014 @ 20:19 pm

  Fariz Welkom in de Blog wereld! Het ziet veelbelovend uit. Veel succes ik ben een volger.

  Love, Soraya

  Reply

  • Farizah
   apr 15, 2014 @ 12:48 pm

   Super! En ik ben jouw volger xD

   Reply

Leave a Reply